Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Έψαχνα καιρό....

...... τώρα να βρω ένα σταυρό για το βαφτιστήρι μου και δε μου άρεσε τίποτα . Τελικά κατέληξα σε αυτόν τον σταυρό , ο οποίος αποτελείται από χρυσό και λευκόχρυσο , ζυγίζει 6gr και είναι 18Κ.Σας αρέσει? Εσείς θα το αγοράζατε για το βαφτιστήρι σας? Δεν ξέρω τι σκατά έπαθα, μέχρι να μου το φτιάξουν είχα την εντύπωση ότι είχα κάνει σωστή επιλογή, τώρα που το αγόρασα δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελαίνομαι...... Η αλυσίδα θα είναι έτοιμη την τρίτη το απόγευμα. Θα κάνω update! (Αν δεν σας αρέσει, καλύτερα να μην αφήσετε σχόλιο. Αν θέλετε να κάνετε σχόλιο ενώ δε σας αρέσει , τότε καλύτερα να πείτε ένα ψέμα. Αν είναι να πείτε ψέμα, τότε κάντε το να φανεί αληθινό. Αν δεν μπορείτε να  καταφέρετε κάτι τέτοιο, τότε απλά είσαστε άχρηστοι. Αν παρόλα αυτά επιμένετε να πείτε την κακία σας, τότε το σχόλιο σας θα διαγραφεί λόγω έλλειψης καλού γούστου. ) Ακολουθούν δύο εξαιρετικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με πολύ τέχνη και μεράκι απο εμένα!Στην πρώτη μπορείτε να θαυμάσετε και το γόνατο μου. (Α! Να μην ξεχάσω να πώ ότι το βαφτιστήρι μου είναι αγοράκι και μάλιστα δίδυμο (όχι στο ζώδιο, στο ζώδιο δεν ξέρω τι είναι, γεννήθηκε 7 Δεκέμβρη).


11 σχόλια:

  1. Μμμμμμμμμμμμ, ωραίο γόνατο!!!

    Και τώρα στο θέμα μας.
    Εμένα δεν μου αρέσει ο χρυσός.
    Μου αρέσει ο λευκόχρυσος.
    Φυσικά εάν επρόκειτο για βαφτιστήρι θα ρωτούσα και την μαμά του τι χρώμα προτιμάει.
    Εάν η μαμά του ήθελε κίτρινο χρυσό, κάποιο τέτοιο σχέδιο θα επέλεγα εάν το βαφτιστήρι ήταν αγόρι.
    Ο συγκεκριμένος σταυρός είναι εξαιρετικά κομψός, λιτός και έχει φινέτσα.
    Θεωρώ ότι έχεις κάνει μια άριστη επιλογή!

    Θα περιμένω και το απντέητ να τον δω και με την αλυσίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά του προτιμούσε λευκόχρυσο, εμένα όμως δεν μου άρεσαν οι λευκόχρυσοι καθόλου. Γι’αυτό προτίμησα συνδυασμό. Οι λευκόχρυσοι πάντως έμοιαζαν σαν ασημένιοι και μου φαίνονταν πολύ φτηνιάρικοι , παρόλο που η αξία τους ήταν ίδια με τους χρυσούς.

      Πάντως μόλις το έστειλα και στην μαμά και μου είπε ότι της αρέσει....

      Διαγραφή
    2. Σου φαινόντουσαν ασημένιοι και φτηνιάρικοι διότι είσαι άνδρας και οι άνδρες δεν ξέρετε από κοσμήματα (εξαιρούνται όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο).
      Το έμπειρο μάτι μιας γυναίκας μπορεί να ξεχωρίσει το ασήμι από τον λευκόχρυσο!
      Τουλάχιστον προσωπικά μπορώ. Ίσως συνέβαλε και το γεγονός ότι γνωστός κοσμηματοπώλης της πρωτεύουσας ήταν πολύ φίλος του πατέρα μου και πολύ κοντά στην οικογένειά μας και έκανα συχνά επισκέψεις στο κοσμηματοπωλείο του με τον μπαμπά. Όχι για αγορές κοσμημάτων. Για καφεδάκι πηγαίναμε. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις μου είχε μάθει να ξεχωρίζω τα μπριγιάν από τα ζιργκόν. Πράγμα το οποίο είναι δύσκολο, αφού ενίοτε και οι ίδιοι μπερδεύονται!
      Πάντως ήμουν σίγουρη ότι θα άρεσε στην μητέρα του μπεμπέ!

      Διαγραφή
    3. Αθηνά μου εδώ ταιριάζει η παροιμία : Από πίτα που δεν τρώς τι σε νοιάζει κι αν καεί?( Θέλω να πώ ότι δυσκολεύομαι να καταλάβω που σε ωφέλησε το γεγονός ότι έμαθες να ξεχωρίζεις τα μπριγιάν απ'τα ζιργκον!Η μήπως πιστεύεις ότι όποιες διάθέτουν και τα δύο , ζούν με το άγχος μην τυχόν τα μπερδέψουν?) Εκτός βέβαια κι αν έχεις μπλεχτεί με το λαθρεμπόριο των ματωμένων διαμαντιών (που σε έχω ικανή τέτοιο μούτρο που είσαι) οπότε σίγουρα σου χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις....

      Αντε καλό βράδυ...

      Διαγραφή
    4. Όχι δεν έχω καταπιαστεί ακόμα με λαθρεμπόριο διαμαντιών. Περιμένω πρώτα να ανοίξει το επάγγελμα.
      Απλώς έτσι το ανέφερα. Όχι ότι αφορούσε κανέναν. Ξέρεις κουβέντα να γίνεται...
      Το μπεμπέ είναι στο ζώδιο του Τοξότη (σε περίπτωση που αναρωτιέσαι).

      Καληνύχτα.

      Διαγραφή
  2. Μα τι να σχολιάσω δαμέ αφού με είπες άχρηστη! :p
    Μια χαρά το σταυρουδάκι ρε φίλε και στο κάτω κάτω χέστηκες αν δεν αρέσει σάμπως εσύ θα το φορείς?

    Παρεπιπτόντως θα ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με το προηγούμενο ποστ και τον γείτονα με το σώβρακο, οτι εγώ έχω μια γειτόνισσα (δίμετρη, καστανή) που κάνει τα πάντα με το σουτιέν. Αν ο γείτονας εχει τα κατάλληλα προσόντα ευχαρίστως να ανταλλάξουμε.

    ** still shocked που μπορώ να σχολιάσω και μάλιστα έγραψες και δύο ποστ σε δύο μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι, το σχόλιο σας θα διαγραφεί!


    Όχι δεν θα το φορώ εγώ, όμως κρίμα δεν είναι να δώσεις ένα σκασμό χρήματα και τελικά να μην το φορέσει?

    (Ευχαρίστως να ανταλλάξουμε! Απλά εξήγησε μου τι εννοείς κατάλληλα για αρχή και φυσικά, τι εννοείς προσόντα ? Είπαμε πρόκειται για ένα χοντρό γείτονα που κυκλοφορεί με το σώβρακο, δεν φτάνει αυτό? Σε κάθε περίπτωση εξήγησε στην γειτόνισσα σου ότι το διπλανό διαμέρισμα έχει αδειάσει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικό το συνολάκι! Άψογη η αλυσίδα! Διότι φοριέται και μόνη της!

    Καλά για το γόνατο, μην τα ξαναλέω. Απλά θεϊκό!

    Κοίτα τώρα και το μέηλ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ ωραίος ο σταυρός. ότι πρεπει για αγοράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή