Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Όταν ο Κηφισός θα γίνει Γάγγης.

Τον παραδέχτηκα τον Γιωργάκη! Πρωθυπουργάρα με τα όλα του. Α , η αλήθεια να λέγεται, τους τα είπε έξω απ’ τα δόντια. Τους έπιασε λέει απ’ τον λαιμό τους τροικανούς και τους είπε όλο αγριάδα, χωρίς να κάνει ούτε ένα σαρδάμ, ότι: "Εμείς Ινδια δεν είμαστε, ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε"!!! Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα όταν το άκουσα , τέτοια χαρά είχα να πάρω από τότε που ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο. Δε μασάει τ'αρχίδια του λέμε!Και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φράση του ο Γιωργάκης, πετάγεται κι ο Σαμαράς έξαλλος και τους βάζει κι αυτός τις φωνές, τον άκουσε όλη η Συγγρού ,τρόμαξε μέχρι και τα τραβέλια που έκαναν πιάτσα αμέριμνα λίγο πιο κάτω από τα γραφεία της ΝΔ: "Ούτε να το σκέφτεστε ,εμείς Ινδία δεν είμαστε , ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε"!! Κι έπειτα σου λέει δεν υπάρχει συναίνεση σ’ αυτό το κράτος! Η πιο τραγική φιγούρα όμως ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΒ, τον λυπήθηκε η ψυχή μου, ήταν ένα βιομηχανικό ράκος ο άνθρωπος με αυτά που άκουσε απ’ την τρόικα. Δεν το χωρούσε το επιχειρηματικό μυαλό του πως μπορεί τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εκεί, να χρειαστεί δηλαδή να καταργήσουν την εθνική συλλογική σύμβαση. Μόνο στην σκέψη ότι ίσως χρειαστεί να μειώσει κι άλλο τους μισθούς στους εργαζόμενους του κλάδου του, τον έπιανε σύγκρυο, κροτάλιζαν τα δόντια του κι έτρεμαν τα χέρια του. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως όταν ο πρόεδρος έμαθε τα καθέκαστα δήλωσε σε στενό του συνεργάτη:Να τις χέσω τις βιομηχανίες και τα εργοστάσια αν είναι να έχω κακοπληρωμένους εργαζόμενους.Κι έπειτα σκουπίζοντας τα παχύρευστα σαν απορρυπαντικό πιάτων δάκρυα του, βγήκε κι αυτός με την σειρά του κι έκανε μια δήλωση με την οποία συνηγορούσε υπέρ του πρωθυπουργού. Μόνο η Αλέκα κι ο Καρατζαφέρης ήταν εκτός κλίματος , η Αλέκα επέμενε σαν άλλη Κασσάνδρα ότι η σύμβαση θα καταργηθεί τελικά , της το είπε λέει στο φλιτζάνι μια κομουνίστρια από την Σμύρνη , κι ο άλλος ο χοντρός μόλις το άκουσε, υποστήριξε πως το πρωινό ντους στο Γάγγη και το καβαλίκεμα ελεφάντων είναι μια συναρπαστική εμπειρία που κάθε έλληνας θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να ζήσει.Τελικά αυτά τα δύο κόμματα θα πρέπει να συγχωνευτούν και να ανοίξουν δισκογραφική εταιρία, με τέτοια σουξέ θα κάνουν τρελή επιτυχία….

Και κάπου εδώ , σ’ αυτό το Ινδικό πανηγύρι, μπαίνει σφήνα ο απλός έλληνας πολίτης που ανήκει στην κατώτερη κάστα, την εφεδρική , ο οποίος αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό τρίκ, μια δημοσιογραφική μπαρούφα με στόχο τον αποπροσανατολισμό και την δημιουργία εντυπώσεων, κάνει έκκληση στον γίγαντα Πουρούσα να στείλει ένα ποτάμι σαν τον Γάγγη στην Αθήνα, να μας ξεπλύνει επιτέλους από αυτούς τους ξεπλυμένους, μια που ο Κηφισός αποδείχτηκε τελείως ανεπαρκής.

4 σχόλια:

  1. Κρίμα, κρίμα.
    Απογοητεύτηκα γιατί είχα μια κρυφή ελπίδα ότι θα γίνουμε Δανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθηνά
    Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να περάσουμε από τα δάνεια στη Δανία. Κι όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα τον διανύσουμε!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να στείλουμε τους ξεπλυμένους στην Ινδία καλύτερα...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα δεν είναι?
    Τι φταίνε οι Ινδοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή