Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πανοραμικά .....



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΣ: Ξέρω δεν είναι τίποτα σπουδαίες φωτογραφίες .... αλλά το παλεύω. Αρχή είναι ακόμη για μένα , κάποια στιγμή θα μάθω να φωτογραφίζω σαν επαγγελματίας και τότε θα σας δείξω ΕΓΩ!
ΥΣ (β) : Νεύρα , έχω πολλά νεύρα, πάρα πολλά νεύρα….. αλλά αυτό το παθαίνω κάθε φορά που επιστρέφω. Θα μου περάσει….
Καλό αποκαλόκαιρο σε όλους….


11 σχόλια:

  1. Μην αδικεις τον εαυτό σου,ειναι ωραιότατες!
    Καλη προσαρμογή:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουαου! Για τις φωτογραφίες.... (μήπως περάσουν και τα νεύρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει θα περάσουν σιγά σιγά, είναι μέχρι να συνηθίσω το καυσαέριο.... Όλα καλά? Λίγο σου έμεινε ακόμη, μέχρι να ξεκινήσει και πάλι, το καλοκαίρι για σένα.... (Και μετά μου λες να μη με πιάνουν τα νεύρα μου!)

      Διαγραφή
  3. θα σου στείλω το πρώτο σετ φωτογραφιών που έβγαλα με την καινούρια τότε μηχανή μου και θα γελάς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

    Το `χες φίλε μου το άθλημα οπότε μην γκρινιάζεις και συνέχισε τα κλικ. Και κάτι ακόμα: στην παρουσίαση δε σε πιάνει κανείς! Άψογη η σύνθεση των εικόνων.

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια....
      Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν το χω, πρέπει να διαβάσω πάρα πολύ και να πειραματιστώ ακόμη περισσότερο. Φεύγοντας από την Μήλο στο χώρο αναμονής των επιβατών στο λιμάνι (στον Αδάμαντα)είχαν μια έκθεση φωτογραφίας από ερασιτέχνες φωτογράφους με θέμα το νησί (την Μήλο), εκεί πραγματικά κατάλαβα πως οι φωτογραφίες που κουβαλούσα μαζί μου ήταν σκουπίδια.... Θα διορθωθώ όμως που θα πάει...:)

      Διαγραφή
  4. Μέχρι να αποφασίσει ο γιος μου να κάνει πρόταση στην καλή του, αυτή να πει το ναι και να ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου και να σε χρειαστούμε, έχεις όλο το χρόνο να εξελιχθείς ως επαγγελματίας φωτογράφος!
    Άσε που, εντελώς μεταξύ μας, ψαρεύεις κομπλιμέντα.
    Στην πραγματικότητα το ξέρεις ότι είναι τέλειες οι φωτογραφίες σου!
    Άντε, καλή προσαρμογή σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Αθηνούλα μου, εννοείται πως θα τρέξω να καλύψω το γεγονός, λες και άλλες δουλειές δεν έχω εγώ και το μόνο που με απασχολεί, είναι πως θα κάνω τον χαμάλη για χάρη της Αθηνάς! Μήπως θέλεις να ράψω και το νυφικό που θα φορέσει η νύφη σου στο χέρι ? Αν είναι πες το μου από τώρα, να προλάβω να γραφτώ στην σχολή για τις μοδίστρες…….

      Σε ευχαριστώ Αθηνούλα για τα καλά σου λόγια , απλά φρόντισε να κλείσεις έναν φωτογράφο για την περίσταση, γιατί διαφορετικά θα βλέπεις τον γάμο του γιου σου, μόνο σε φωτογραφίες από το κινητό…. :)

      Διαγραφή
    2. Πεθαίνω!!!
      Να σε δω έχεις μπροστά σου το Burda και να κόβεις πατρόν και να φτιάχνεις ντραπέ σε λευκό μεταξωτό πανί με κέντημα στην μπάσκα και τι στον κόσμο!!!

      Διαγραφή
    3. Καλά δε το συζητάω , ακριβώς όπως το περιγράφεις θα γίνει. Μην τρελαθούμε θα σου χαλάσω εγώ χατίρι? Μόνο έχε το νου σου , όσο εγώ θα ράβω, εσύ κράτα αποστάσεις, γιατί έχω το κακό συνήθειο , όταν ράβω νυφικά αφαιρούμε και καρφώνω μια φορά την βελόνα στο νυφικό και δύο στην πεθερά της νύφης - με πολύ λύσσα! Ξέρεις μωρέ, έτσι για το καλό!

      Διαγραφή