Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Μηχανή!

Στην σοκαριστική φωτογραφία που ακολουθεί , μπορείτε να θαυμάσετε τον  πολυαγαπημένο σας  antinetrino  με αμφίεση captain America, να μοστράρει την καινούργια του φωτογραφική .Η φωτογραφία είναι τεχνηέντως  πειραγμένη για να μην με αναγνωρίσετε, στην πραγματικότητα δεν είμαι έτσι, κόκκινος σαν τον κώλο της μαϊμούς. Όσοι επιθυμείτε ένα αυθεντικό αντίγραφο της  φωτογραφίας, για να την κρεμάσετε στο ψυγείο σας και να σας κόβετε απότομα η όρεξη όταν σας πιάνουν μεταμεσονύκτιες λιγούρες , θα πρέπει να απευθυνθείτε στο χημείο του κράτους στο τμήμα με τα μεταλλαγμένα. Κυκλοφορεί και σε cd για να το κρεμάσετε στο μπαλκόνι σας και να τρομάζετε μέχρι θανάτου τα περιστέρια.

9 σχόλια:

  1. Αν είναι να μου κοπούν οι μεταμεσονύκτιες λιγούρες, στείλε μου καμιά εκατοστή φωτογραφίες γιατί μόνον με μία δεν με βλέπω να κάνω δουλειά!!!

    Τέλεια η μηχανή, τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά , θα στην στείλω σε ταπετσαρία για να τυλίξεις το ψυγείο, γιατί διαφορετικά δεν βλέπω να γίνεται τίποτα. Θα σου στείλω και μια αλυσίδα βιομηχανικού τύπου και μερικά λουκέτα !Μπας και……. :)

      Σου έχω ήδη εξομολογηθεί τον έρωτα μου….. για την μηχανή, αν πατήσεις το λινκ φαίνεται ακόμη καλύτερα, στην σελίδα της sony.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά το μπλουζάκι είναι καταπληκτικό! Και το όλο στήσιμο πολύ κουλ επίσης.
    για τη μηχανή δε θα σχολιάσω, γιατί ξύνεις πληγές... θα περιοριστώ μόνο στο καλορίζικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , σε κάθε περίπτωση πάντως , δε σου κρύβω, ότι ήταν αναμενόμενα! :Ρ

      Τέλη Αυγούστου, υπολογίζω ότι θα κάνω μια τεράστια φωτογραφική ανάρτηση με θέμα ένα κυκλαδίτικο νησί στο οποίο θα περάσω τις διακοπές μου…… θα περιμένω την γνώμη σου τότε!

      Διαγραφή
  3. Εμένα μου αρέσουν όλα (με ισπανική σύνταξη στα λέω): εσύ, η μηχανή, η μπλούζα και το χρώμα. Καλές περιπέτειες! Φωτογραφικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία λοιπόν, τότε θα σου απαντήσω κι εγώ με ισπανική σύνταξη: Εγώ , η μηχανή, η μπλούζα και το χρώμα, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

      Διαγραφή
    2. Kαι εγώ θα σου απαντήσω, επίσης!
      Και το βασικότερο: μην μου εύχεσαι καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, αλλά υπομονή να περάσει 1,5 μήνας για να βρεθώ στην άλλη πατρίδα...

      Διαγραφή
  4. Υπάρχει ένα προγραμματάκι που βάζει κάτω τις πειραγμένες φωτογραφίες και τις επαναφέρει στην πρότερη κατάσταση. Αν ο εικονιζόμενος μάλιστα κρατάει παλιά φωτογραφική μηχανή, το πρόγραμμα την αφαιρεί και βλέπεις τη φάτσα του. Τη γλίτωσες
    λοιπόν αφού πήρες καινούρια. Καλά και πολλά κλικ!

    υ.γ. δεξιά, πάνω από την πόρτα...τί είναι αυτό που φαίνεται το πιτσιλωτό;


    Καλησπέρα Αθηνά, καλησπέρα Φαούδι
    Hola apos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το πιτσιλωτό.... Ο τοίχος πάντως είναι ασπρος στην πραγματικότητα!Θα τον βγάλω φωτό και θα στο στειλω με mail, όταν γυρίσω..... για να μην λές....

      ΥΣ: Πολύ χαίρομαι που ξαναρθες!Θα τα πουμε καλύτερα, μετά τις διακοπές.... Αντε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

      Διαγραφή