Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΧαΡα!

Σήμερα ήταν μια τέλεια μέρα, από κάθε άποψη.Η χαρά σε χτυπάει σαν τσουνάμι ,παρασέρνει τα πάντα , σε γειώνει κανονικά κι έπειτα σε απογειώνει. Σήμερα πήρα μια χαρά που δεν μπορούσα να διαχειριστώ και σκάλωσε ένα χαμόγελο στη μούρη μου από το απόγευμα που δεν λέει να φύγει. Το είχα μαζί μου στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ, στο αστυνομικό τμήμα , στο σαλόνι , στην τουαλέτα, ..... παντού.
Τώρα το συνήθισα και δε θέλω να φύγει.....

ΥΣ :α) Ελπίζω να είστε κι εσείς χαρούμενοι, κι αν όχι, προσπαθήστε το, δεν έχετε να χάσετε τίποτα!

ΥΣ:β)Πήρα καινούργιο λαπιτοπι(που λέει και η Αθηνά)(πράγμα που επίσης με έκανε χαρούμενο) για δείτε το δεν είναι τέλειο? Τέλειο είναι, σούπερ, δεν χρειάζεται να απαντήσετε.


9 σχόλια:

  1. Είναι πανέμορφο το καινούργιο σου λάπιτοπι!!! Ναι, είναι τέλειο!
    Να το χαίρεσαι!
    Να το δεις όπως επιθυμείς!
    Και να μη σου φύγει ποτέ αυτό το χαμόγελο από τη μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A ρε Αθηνούλα....εισαι πολύ καλό παιδί...
    Πλησιαζουν και τα γενεθλια σου και σου έχω τάξει τούρτα ηλεκτρονική !! Αντε να δούμε πως θα τα καταφέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, με έστειλες τώρα!
    Δεν το πιστεύω ότι το θυμάσαι.
    Ότι πλησιάζουν τα γενέθλιά μου εννοώ!
    Και μετά από αυτό μόλις απέκτησα κι εγώ ένα χαμόγελο!
    Όσο για την e-τούρτα δεν είναι τίποτα το πολύπλοκο.
    Ένα link με εικόνα τούρτας στο mail μου. Τόσο απλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το laptop είναι εξαιρετικό, αλλά εγώ μένω στη δική σου χαρά, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας...

    ΥΓ η σουηδική ταινία με κούρασε. Δεν έφταναν όλα, πάνω στους ελληνικούς υπότιτλους έπεφταν και κάτι αγγλικοί από άλλη ταινία και καταλαβαίνεις: ζαλίστηκα. Ποντάρω τα λεφτά μου στο «Αγοροκόριτσο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μεγια το καινουργιο λαπιτοπι που λεει και η αγαπημενη μου αθηνα...καλοφορετο και καλοταξιδο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους λίγο χαμόγελο!
    Έχω βαρεθεί αυτή την κρισοκατάσταση που όλοι με άλλοθι την κρίση είναι μουντρούχοι και σκυθρωποί λες και το γέλιο είναι κάτι που το ψωνίζεις ακριβά από το Μασούτη...
    Μπράβο καλέ μου μ΄ένανες να χαμογελάσω κι εγώ (είναι μεταδοτικό)
    Υ.Γ. Με γεια το εργαλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα... πες μας και τον πρώτο λόγο της ΧαΡάς σου να χαρούμε διπλά...

    Με γεια και το toshiba!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλορίζικο, καλοτάξιδο ...τι άλλο λένε για καινουριο λαπ τοπ;

    Άντε και σε άλλες χαρές. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω, κι αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια να ξεκινήσω απ’ την αρχή.
    α) Ο Toshiba: μου έχει σπάσει τα…. ξέρετε ποια, μην το πω. (Τα αρχίδια μου εννοούσα). Αυτό το λάπτοπ δεν είναι απλά Toshiba είναι Γαμιέται To-shiban. Κάθε τρεις και λίγο μου ζητά δακτυλικά αποτυπώματα, τόσο δακτυλικό αποτύπωμα ούτε στο CSI Miami δεν έχουν μαζέψει. Και να πεις ότι είμαι και κανένας εγκληματίας , το μόνο έγκλημα που έχω κάνει στην ζωή μου, όπως όλα δείχνουν, είναι που τον αγόρασα . Έτσι μου ρχεται να πάω να βουτήξω όλα μου τα δάχτυλα μέσα στο becel proactive(αυτό μειώνει αποτελεσματικά και την χοληστερίνη να ξέρετε) και να πάω να τον γεμίσω δαχτυλιές , παντού, στην οθόνη ,στο πληκτρολόγιο, στο εξάρτημα για τα δακτυλικά αποτυπώματα, παντού. Να χει να πορεύετε ! Το δεύτερο και σημαντικότερο ελάττωμα είναι που ώρες ώρες παίρνει πρωτοβουλίες και κάνει ότι του κατέβει. Εχθές για παράδειγμα, που με είχε πιάσει ο ζαχαροπλαστικός μου οίστρος , εντελώς ξαφνικά, έφαγε την δεύτερη τούρτα που είχα ετοιμάσει για την Αθηνά(γιατί η πρώτη τούρτα που της έστειλα ήταν σκέτη αποτυχία, όλα λάθος τα είχα κάνει, αν ήταν άλλος θα μου την έφερνε στα μούτρα ,ευτυχώς όμως η Αθηνά είναι άτομο με κατανόηση και επιπλέον ζει πολύ μακριά από τον Πειραιά οπότε όσο κι αν προσπαθούσε πολύ δύσκολα θα με πετύχαινε!). Την εξαφάνισε. Βρε εδώ η τούρτα , εκεί η τούρτα … πουθενά η τούρτα! Κι άντε πάλι απ’ την αρχή να φτιάξω άλλη τούρτα. Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα , αν σας άρεσε η τούρτα που έφτιαξα για να την Αθηνά να μου το πείτε να φτιάξω και για σας στα γενέθλια , γάμους κλπ. Η αν θέλετε μπορώ να σας δώσω και το λινκ για να φτιάξετε για δικά σας πρόσωπα τούρτες , είναι σχετικά απλό.(Κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα, τσέκαρα όλα τα σχόλια της Αθηνάς και διαπίστωσα ότι εκτός της EVI κανείς άλλος δεν πέρασε για χρόνια πολλά. Μα τι γαϊδούρια ? Τι αξία έχει ένα χρόνια πολλά*? Φανταστείτε να σας ζητήσω και δανεικά … θα αλλάξετε πλανήτη!!! Τέλος πάντων το προσπερνώ γιατί δεν θέλω να σας χάσω και από αναγνώστες , μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είστε, κι έτσι όπως πάει το βλογ από αναγνωσιμότητα, στο τέλος θα πρέπει να σταματήσω να κόβω ακόμη και τα νύχια από αυτά τα δάχτυλα!) Αυτά που λέτε με το λάπτοπ, άμα βγάλει κι άλλα κουσούρια θα τον στείλω πίσω στην αποθήκη στον Ασπρόπυργο που ήταν κλειδωμένος. Βλέπεις δεν μπορούσα να περιμένω να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά, τον ήθελα νωρίτερα, μανιωδώς, να πουλήσω μούρη….
    Τέλος πάντων κουράστηκα , βου δεν έχει, θα απαντήσω στα σχόλια σας αύριο. Πάω για ύπνο γιατί αύριο είναι Δευτέρα δυστυχώς……

    *Η αλήθεια είναι ότι οι ευχές έχουν μεγάλη αξία ειδικά όταν κανείς εννοεί αυτά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή