Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Μπούρδες

Είπα να κάνω μια ανάρτηση να ανακοινώσω επιτέλους ότι γύρισα .....πριν από αυτό όμως είχα πει πει ότι σήμερα το βράδυ θα κοιμηθώ νωρίς, για να σηκωθώ αύριο το πρωί νωρίς, μια που πρέπει να κάνω ένα μικρο ταξιδάκι,το οποίο  επί μια ολόκληρη εβδομάδα καθυστερώ....

Έχω ακυρώσει, ξεχάσει, διαγράψει και έχω επαναφέρει με την ίδια πάντα αποτυχία διεκπεραίωσης ένα σωρό πρέπει  αυτή την εβδομάδα .... την πρώτη!

Μόνο το δώρο του πατέρα μου και του νεότερου μέλους της οικογένειας δεν ξέχασα...ο πατέρας μου βέβαια ήταν απόλυτα σαφής :"Μη μου'ρθεις με άδεια χέρια... θα σε χέσω!", η μικρούλα μας πάλι ενώ ποτέ δεν ζητάει, πάντα την έχω πρώτη στο μυαλό μου (μετά από τον εαυτό μου!!!) όταν πρόκειται για δώρα.Τώρα κοντεύει να κλείσει τα δυο και έχει αρχίσει να λέει πολλές λεξούλες, πιάνουμε και την κουβέντα στο τηλέφωνο. Προχθές της έδειξα και την κούκλα της στο skype και είχε καταχαρεί οπότε την Δευτέρα ΠρΕπΕι να της την στείλω με κουριερ (αν δε το κάνω την Δευτέρα,-γιατι κάτι μου λέει πως δεν θα το κάνω- να μου αφήσετε υβριστικά και απειλητικά σχόλια στην ανάρτηση, του τύπου : "στείλε ρε μάπα το παιχνίδι στο μικρό", κι εγώ θα καταλάβω και θα κανονίσω κάποια στιγμή μες τις επόμενες εβδομάδες να το στείλω!!!) . Η αλήθεια είναι πως μου έχει κακοφανεί λίγο, γιατι  όταν μιλάμε στο τηλέφωνο και στο skype,  λέει όλα τα ονόματα που κυκλοφορούν στο σοι, ενώ το δικό μου ούτε καν το αναφέρει.... θα φτάσει να λέει άσπρη πέτρα ξεξασπρη κι απ'τον ήλιο ξεξασπροτερη και δεν θα μπορεί να πει θείε Αντινετρινο!Τι κατάσταση είναι αυτή?

Βέβαια παρά την αναβλητικότητα μου όλη την εβδομάδα , κατάφερα και έκανα μια καλή πράξη με το που γύρισα : βρήκα 350 ευρω πάνω σε ένα ΑΤΜ και τα επέστρεψα στον κάτοχο τους (αφού πρώτα είχα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τα πάρω χωρίς να γίνω αντιληπτός!!!).

Λοιπόν σταματάω τις βλακείες και πάω για ύπνο ... αύριο θα λείπω ... την Δευτέρα όμως θα κάνω μια  ανάρτηση αφιερωμένη σε εσένα (που μπήκες στον κόπο να διάβάσεις τις μαλακίες μου ως εδώ).
Το υπόσχομαι.
Καλώς σας βρήκα παιδιά.

8 σχόλια:

  1. αφού πρώτα είχα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τα πάρω χωρίς να γίνω αντιληπτός!!!

    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θείε Αντινετρίνο, εμένα τι δώρο θα μου φέρεις;

    Λοιπόν σταμάτα τις βλακείες... και φέρε πίσω τα λεφτά μου! :))

    Μας έλειψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς τον!!!
    Άντε πρέπει να οργανωθείς σιγά σιγά.

    Φυσικά και μας έλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που έχει έτσι ATM να πάμε κι εμείς (που θα ανακαλύψουμε ένα τρόπο να μεν γίνουμε αντιληπτοί κχμ :p)

    Κατα τα άλλα, welcome back για 9587294357η φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς όρισες!
    Δεν ξέρω τι μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση: που κάποιος ξέχασε 350 ευρώ πάνω σε ΑΤΜ ή που κάποιος είχε 350 ευρώ να τραβήξει από ΑΤΜ...

    (ε, και αφού έρχεστε όλοι, ας αρχίσουμε και εμείς να φεύγουμε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζευτήκαμε πάλι!
    Κάντε λιγο ησυχία σας παρακαλώ, σας μετράω δε βλέπετε!Jamanfou θα σταματήσεις επιτέλους τους ψίθυρους, είπαμε θα στα επιστρέψω με την πρώτη ευκαιρία τα 350...σε μορφή δώρου!Τι γκρινιάρα που είναι γαμώτο!Μαντάμ Ρίτσα καλως ήρθατε πάρτε ένα σκαμπό να καθήσετε γιατι δεν είχα υπολογίσει πολυθρόνα για σας!Εσείς κύριε Αpos πάλι στην πόρτα στέκεστε?Μα ακόμα δεν αρχίσαμε....Τσαλαπετεινέ , σταμάτα να φτερουγίζεις δεξια αριστερά γιατί θα φέρω πίσω το κλουβί.Αχάπαρι περίμενε λίγο να τελειώσουμε και θα πάμε μαζί να σου δείξω το ΑΤΜ....

    Δεν ξέρω γιατί το νιώθω έτσι αλλά κάθε φορά που γυρίζω στην Ελλάδα σας αισθάνομαι πιο κοντά μου, παρά το γεγονός ότι η απόσταση απο την οθόνη μου ως στην δικιά σας παραμένει η ίδια όπου κι αν βρίσκομαι.
    Καλώς σας βρήκα και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή