Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Ζωολογικός κήπος.......

Αυτή είναι η τίγρη για την οποία σας μιλούσα στην προηγούμενη ανάρτηση.....



Εδώ χωνεύει τον Ασιάτη που έφαγε..........




Εδώ βλέπει έναν ζουμερό Έλληνα να την βγάζει φώτο και η όρεξη της ανοίγει και πάλι......



Και τέλος στιγμές απίστευτης ρέκλας....


Καλά Χριστούγεννα σε όλους .........




13 σχόλια:

  1. Άσε τους ζωολογικούς κήπους και τις βολτούλες και πήγαινε στο προξενείο της Ελληνικής πρεσβείας και πέτα μπογιές κόκκινες(να είναι εποξικές).
    Ά ξέχασα να σου πω,έχει ξεκινήσει η επανάσταση που λέγαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ

    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ



    Είμαστε στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Χρόνια τώρα είδαμε ότι οι ειρηνικές πορείες δεν βγάζουν πουθενά.. Αφού δεν μας ακούνε θα μας φοβούνται. Φωτιά εκεί που πρέπει. Σε κεφάλαιο (τράπεζες, πολυεθνικές και μεγάλες αλυσίδες), κράτος (κρατικές περιουσίες) και εκκλησιές (θυμάστε την μονή Βατοπεδιου..). Καίμε για να καταστρέψουμε τον κόσμο που δημιούργησαν για εμάς, χωρίς να μας ρωτήσουν, και πάνω στις στάχτες του να χτίσουμε τον δικό μας, τον δικό σας κόσμο. Αυτόν που ονειρευόσασταν όταν ήσασταν παιδιά, αλλά σας αναγκάσαν να τα ξεχάσατε όλοι αυτοί που αυτές τις μέρες καίμε. Κανείς μας δεν θέλει φωτιά σε μικρά μαγαζάκια. Κι εμείς από μικρά μαγαζάκια ζούμε! Αυτά τα κάνουν αστυνομικοί ντυμένοι κουκουλοφόροι, και μικρά οργισμένα παιδιά ή άνθρωποι που ζούνε μες την φτώχια η οποία τους οδηγεί στο πλιάτσικο. Ποιος όμως τους οδήγησε στην φτώχια; Κεφαλαίο και κράτος! Αυτά που καίμε! Αυτά που φταίνε! Αν μαζευτεί πολύς κόσμος στους δρόμους θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτά τα σπασίματα μικρών μαγαζιών. Θα μπορέσουμε να μπούμε στα υπουργεία κ να τα κάνουμε ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ γιατί έτσι είναι.

    Θα μας εκμεταλλεύονται όσο τους το επιτρέπουμε, Θα τρώνε και θα μας δίνουν τα περισσεύματα όσο τους το επιτρέπουμε. Θα μας σκοτώνουν όσο τους το επιτρέπουμε. Εμείς είμαστε το κράτος. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ αν δεν μπορείτε να τις σπάσετε. Λένε μόνο ψέματα. Είναι δικά τους και λένε τα δικά τους. Βγείτε στον δρόμο να δείτε τι έχει καεί. ΟΙ μόνοι που θα σας πειράξουν είναι οι μπάτσοι και όχι τα παιδιά σας που είναι στους δρόμους. ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να χτυπάνε τα παιδιά και τους γονείς τους όταν όλοι είμαστε στον δρόμο. Είναι άνθρωποι κάτω από την δολοφονοστολή τους. Απλά το έχουν ξεχάσει, τους έχουν κάνει να το ξεχάσουν γιατί έτσι τους θέλουν. Έτσι θέλουν τα σκυλιά τους τα αφεντικά τους. Υπάκουα και λυσσασμένα να φάνε τους εχθρούς των αφεντικών τους

    ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΙΝΑΝΕ. Η δολοφονία του Αλέξη (που μπορεί να ήταν ο καθένας) ήταν μόνο η αφορμή για τον αγώνα ενάντια σ’ αυτό το σύστημα που χρόνια τώρα μας κλέβει την ζωή. Μας αναγκάζει να επιβιώνουμε κ όχι να ζούμε. Δουλεύουμε εμείς για να τρώνε αυτοί. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ αυτοί με την κοιλιά κ εμείς με την πείνα. Που είναι η ισότητα για την οποία μιλάει η ΔΗΘΕΝ δημοκρατία τους; 600 ευρώ βασικός? Αυτό είναι η ισότητα τους και οι ίσες ευκαιρίες τους; ΤΑ 600 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ. Θα είναι το προσάναμμα για το κάψιμο του κόσμου σας ρε καθίκια!!

    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

    Μην ανησυχείτε για το ποιος θα πληρώσει της ζημιές μετά, ή πως θα ζήσετε χωρίς το μεροκάματο που θα χάσετε. Θα φτιάξουμε τον κόσμο μας και δεν θα τα έχετε ανάγκη. Δεν θα σας τα ζητήσει κανένα κράτος γιατί αυτό θα είστε εσείς! Καμιά τράπεζα γιατί θα είναι στάχτες!

    ΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ Σ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Σ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

    ΕΞΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ

    Εμείς θα τους ανοίξουμε! Θα τους επιτρέψουμε να αναπνεύσουν πάνω από την μπόχα του χρήματος, της εκμετάλλευση και της φτώχειας. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ να τους κρατήσουμε δικούς μας, δικούς σας, ΟΛΩΝ ΜΑΣ..

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.



    Παιδιά από τους δρόμους, φίλοι του Αλέξη

    και του κάθε Αλέξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @petheo
    Έπρεπε απλά να σχολιάσεις μια τίγρη που χασμουριέται…. Τόσο δύσκολο ήταν?
    Εχθές έκανα μια βόλτα σε μερικά blog και είδα ότι είναι πολλοί αυτοί που επηρεάστηκαν από τα τελευταία γεγονότα. Εγώ είμαι τελείως εκτός κλίματος και….. μου αρέσει!
    Και στο κάτω κάτω ας μην συγχέουμε τα πράγματα, αυτό που γίνεται στην Ελλάδα τώρα δεν έχει καμία σχέση με ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Αν για κάποιο λόγο πρέπει οπωσδήποτε να το χαρακτηρίσεις κάπως… τότε πες το ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΑ! Του ταιριάζει καλύτερα.
    Εγώ πάντως θα επιμείνω: Καλά Χριστούγεννα σε όλους……
    Υ.Σ. Για το περιβαλλοντικό κόστος που προκαλεί η εποξική μπογιά θα μιλήσουμε μια άλλη φορά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η τίγρης αυτή είναι λιγουλάκι πιο τρομαχτική από τον Τίγρη του Γουίνι που βλέπουν τα κορίτσια στα παιδικά της τηλεόρασης! Μην πολυπλησιάζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τιγρης ειναι πανεμορφη... και μενα μ'αρεσει που εισαι εκτος θεματος...

    Γιατι ολοι οι ελληνες εχουν κατι να πουμε αλλα στη ζωη τους δε ξερω τι κανουνε..ζησε οπως μιλας και αγορευεις και καθε μερα παροτρυνε και αλλους και περιμενε..

    bolti bacci

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. egw exw na pw pws o tupas htan theos--prepei na bei sto vivlio gines gia tis pio prwtotupes aftoktonies :P


    ax... epishs thumithika ton Fredu Germano pou egrafe kapou gia enan efialth me mia tupisa pou otan phgaine na kanei erwta me kapoion adra metamorfwnotan se tigrh kai ton etrwge! :P

    o,ti na nai!!

    kala xistougenna kai kalh epanodooooo! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένε ταξιδευτή χρόνια σου πολλά και καλά.... σε περιμένουμε εναγωνίως να επιστρέψεις... να πάμε και για τα κοψίδια που λέγαμε... ! Καλά να περνάς... και σου έυχομαι ό,τι καλύτερο...!

    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σας παιδιά.......καλή χρονιά σας ευχομαι με υγεία και ευτυχία...να είστε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ax! επιτέλους μίλησες γιατί νόμισα πως εσύ ήσουν ο ζουμερός Έλληνας... :)))

    Καλή χρονιά Antinetrino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά και πάλι χρόνια πολλά και καλή χρονιά....΄Θα τα λέμε πιο συχνά μετά τις 27 Ιανουαρίου που θα επιστρέψω. Γεια και χαρά, κρατάτε καλά.

    (όσο για το σχόλιο που διέγραψα :
    - Μεσιέ, τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή